Lángoló kamion, teljes útzár az M3-as autópályán

Egy kamion vontatmánya lángol teljes terjedelmében az M3-as autópályán Budapest felé, a füzesabonyi lehajtónál, a leállósávban. A baleset miatt teljes útzár van érvényben.

Közlekedési hírek még reggelre:

Az M5-ös autópályán Inárcs térségében, a 37-es és a 42-es km között hídjavítás miatt a főváros felé tartó forgalmat az ellenkező, Röszke irányába tartó pályaoldalra terelik át, így irányonként egy-egy sávon haladhatnak a járművek. A munkaterületnél torlódik a forgalom, 10-15 perces a menetidő növekedés.

Az 54-es főúton, Kecel belterületén, egy személyautó gyalogosokat sodort el. Az 59-es km-nél a fél útpályát lezárták.

Lezárták a 3-as főutat Garadna mellett, mert folytatják az M30-as autópálya építését. A 232-es és a 234 km között terelőútként az újonnan megépült M30-as autópálya bal oldalát jelölték ki a garadnai körforgalmáig, majd onnan a főúttal párhuzamos alsóbbrendű úton kell autózni. A terelőutat táblák is jelzik.

Ezen a hétvégén, november 28-tól ismét életbe lép az országos kamiontilalom, ami a 7,5 tonna össztömeg feletti, belföldi fuvarokra vonatkozik, és szombaton 22.00 órától vasárnap 22.00 óráig tiltja a kamionközlekedést! A nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (Euro 3-as) környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom.

 

Szólj hozzá!