Egy magyar autós elismerte, hogy idióta volt, és ez remek dolog

Egy ilyen megcsúszásnál jönnek a kifogások. Ott volt egy pocsolya, sok eső esett, elém ugrott valami, félrefogott a fék, satöbbi. Pedig az esetek többségében az ember a hibás, csak ezt nehezen ismerjük el.

Ferenc viszont jó példával jár elöl, beismeri a hibáját, amiből mindenki tanulhat.

A Budapesit Autósoknak küldte el felvételét a magyar autós.

Ferenc egy elsőkerekes autóval hajtott az országúton, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Harsány és Bükkaranyosi elágazás között.

Azt írta, hogy “Én, idióta, fájós fejjel, 2,5 óra vezetés után (remélem) az életem legrosszabb vezetési döntését hoztam meg ott, akkor, az esőben.

Nem történt senkinek, semminek semmi baja szerencsére, de szabálysértés történt részemről mivel az előzés végén már záróvonalon mentem át, az egyedüli “mentő” érvem, hogy soha nem csináltam hasonlót. A történtek viszont szerintem tanulságosak. Mivel lényegében én pont emiatt nézem a csatornátokat , ezért szívesen elküldöm, hátha okul belőle más is.

Most 7 hónapja van meg a jogsim, 10e km-nél tartok, ez volt kb az 5. előzésem 1×1 sávon. Annyira nem ijedtem meg és nagyjából tudtam mit kell csinálni szerencsére. Az első ellenkormányzásnál – ha éberebb vagyok – egy kis gázzal, és kisebb ellenkormányzással talán hamarabb meg lehetett volna fogni. (Első kerekes kisautó). Aztán láttam szemben közelít egy autó, már nem mertem gázzal korrigálni mert nagyon nem akartam neki bajt okozni. Ebből is tanulhat, aki vevő rá, én ezért nézek ilyen videókat, mert nem dudálni kell hanem megoldani, ha te vagy a hülye, ha más… ” 

forrás: Budapesti Autósok

Szólj hozzá!