Azt gondolta követi az exe, ezért büntetőfékezett nő Győrben – videóval

Furcsa esetről számolt be az Ügyészség.hu. Szimpla büntetőfékezésnek tűnik, de a bejegyzésből kiderült, hogy a Skodát vezető hölgy és a mögötte, kézből videót készítő férfi között volt kapcsolat.

“A nő két barátnőjével szórakozott 2023 novemberének egyik hétvégéjén, egy győri szórakozóhelyen. Innen a hajnali órákban autóval indultak haza, mikor észlelték, hogy mögöttük az egyik utas volt élettársa közlekedik.

A vádlott úgy ítélete meg, hogy a férfi követi őket, ezért közlekedése során, a hajnali órákra jellemző gyér forgalom ellenére többször is hirtelen, ok nélkül fékezett az autójával. A mögöttük haladó férfinak intenzíven, állóra kellett fékeznie járművét, míg végül egy alkalommal már nem is tudott megállni a vádlott mögött és nekiütközött az előtte megálló gépkocsinak.

Az ütközés során személyi sérülés nem történt.” – ugyeszseg.hu

Az ügyészség a terheltet közúti veszélyeztetés elkövetésével vádolja. Vele szemben akár három év szabadságvesztés is kiszabható, valamint az ügyészség indítványozta, hogy az elkövetőt a járásbíróság határozott időre tiltsa el a járművezetéstől.

Az érdemi döntést az ügyben várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni. A sértett által készített felvételen a fékezések és az ütközés látható.

Szólj hozzá!